Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

"healthy food"
9 wyników
[1-20]

1. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Fuga V., Horska E., Košovská I., Mušinská K., Nagyová Ľ. HEALTHY AND INNOVATIVE FOOD VERSUS SLOVAK CONSUMER pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Trębska P. FOOD SELF-SUPPLY IN NEW CONSUMER TRENDS pdf
3. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Kruzmetra M., Rivza B. ECONOMIC ACTIVITY AS ONE OF THE SMART AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT TRENDS IN RURAL TERRITORIES pdf
4. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Efremova A. ROLE OF POULTRY INDUSTRY IN PUBLIC FOOD SUPPLY pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Szalonka K., Witek L. Percepcja zdrowej żywności a zachowania konsumentów pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Konarska M., Popis E., Przybysz M., Sakowska A. Produkcja oraz handel wybranych warzyw będących głównym źródłem karotenoidów w Polsce i na świecie pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2016
Moldovan-Teselios C., Pocol C., Pop I., Stan L. Alfalfa Powder: Healthy Food Supplement for Sustainable Consumption pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2011
Bąk-Filipek E., Tetwejer U. Marketing in the food trade pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2006
Kondratowicz-Pozorska J. Ocena zmian postaw konsumentów zdrowej żywności (na podstawie analizy macierzy przepływów) pdf